Workshops

Anmälan till våra kurser är bindande. Återbetalning av kursavgift sker endast vid uppvisande av veterinär- eller läkarintyg som bekräftar att hund/förare inte kan delta i kursen. Medlemskap i Svedala BK eller annan brukshundsklubb är obligatorisk för att få delta i workshop, detta gäller även familjemedlemmar som också vill vara med på kursen.

Här nedan följer en beskrivning av de workshops som vi arrangerar. Utbudet av workshop varierar från termin till termin, beroende på om vi har tillgång till en instruktör eller ej.

Workshops för valpar, vuxna samt tävlingslydnad startar inom kort, mer information om respektive workshop finner du under Meny/hundägarutbildning

Obligatorisk workshop inför Agility 1

Workshop grunder för tävlingshunden

Målgrupp:
Denna workshop passar dig som behöver finslipa på belöningar, grundträning och lek eller dig som vill ut och tävla och känner att en bra grundträning är pricken över I’t!
För att kunna delta i denna workshop behöver du kunna jobba med din hund bland andra ekipage.
Denna kurs vänder sig till dig som tävla oavsett gren, vi kommer att fokusera på olika sätt att använda belöningar samt grunder som är super att ha inför er tävlingsträning!

Det kommer att hållas den 1 april kl 9-12.45

Omfattning: 5 studietimmar
Datum: 1 april
Tid: 9.00-12.45
Instruktör: Anna Appel
Pris: Ingår i anmälan till Agility steg 1

Länk till anmälan behövs ej då de anmäler via länk till Agility steg 1.


  • Workshop Lydnad Klass 1

I denna workshop fokuserar vi på momenten i lydnadsklass 1. Här kommer vi att erbjuda hjälp till er som vill ha hjälp att lära in, förbättra eller har stött på problem med moment i klass 1. Workshopen kommer att fokusera på individen och dess nivå då man får egna minipass att träna på.

Det kommer finnas en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp att anmäla till, då workshopen anpassas efter individ går det bra att anmäla till vilken av dem eller båda om man vill det.

Datum: 12/2

Tid: FM kl 9-12-45 och EM kl 13,30-17.15

Instruktör: Anna Appel

Max antal deltagare/grupp: 6 st

Pris: 800 kr/grupp

Länk till anmälan:

https://simplesignup.se/event/200417

%d bloggare gillar detta: