Blogg

Vårens kurser, workshops osv ute!

OBS- läs noga igenom beskrivningen innan du anmäler dig så det blir till den kurs som passar Er bäst- har du funderingar är du välkommen att kontakta oss Valpkurs hittar du här : https://sbk-svedala.se/valp-och-allmanlydnad Träningsgrupp Allmänlydnad unghund/vuxen +8 månader hittar du här: https://sbk-svedala.se/valp-och-allmanlydnad/ Agility obligatorisk workshop https://sbk-svedala.se/workshops/ Agility steg 1 samt steg 3 https://sbk-svedala.se/agility Rally…

Ny agilitykurs ute!

Nu har vi släppt en agilitykurs för Nadine med start 29/8, för mer information gå in under meny, agility och bläddra ner till agilitykurs för Nadine. För anmälan tryck här!

Anmälan till träningsgrupper!

Nu börjar vi snart dra igång träningsgrupperna igen och för er nya som vill börja så läs mer under Meny och sedan Träningsgrupper, för er som varit med tidigare går det bra att anmäla direkt här!

Ny Hoopers fördjupningskurs!

Den 4/9 kl 10-15 hålls en fördjupningskurs på ett tillfälle för er som kommit lite längre i er träning och vill jobba på sin handling och distansteknik! Skynda in och anmäl! Länk till anmälan ligger under Meny och Hoopers.

Anmälan till kurser ligger ute!

Nu finns det rykande färska kurser att anmäla till! Kurserna som startar är följande: Rallylydnad fortsättningAllmänlydnadValpkvällarAgility 1,3 och 4Hoopers Valpkul(finns under workshops) Under respektive meny på hemsidan finner ni information samt länk till anmälan, välkomna!

Uppdaterat

Styrelsen samt kommittéerna uppdaterade med nya namn

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: