Blogg

Rykande färska agilitykurser!

Nu ligger en hel helg fylld av agility samt en agilitykurs ute för anmälan, än finns platser kvar! För mer information klicka på meny och sedan agility. Hoppas att vi ses!

Ny workshop Tävlingslydnad!

Nu ligger en ny workshop inom tävlingslydnad ute, skynda in och anmäl! För mer information klicka på meny och sedan workshop, där finns också länk till anmälan!

Fortfarande platser kvar!

Det finns platser kvar på våra workshops i fysträning, skynda in och anmäl! För mer information och länk till anmälan så klicka på meny och sedan workshops!

Nytt på hemsidan!

Nu finns två färska workshops ute för anmälan, det är tre träffar där vi lär oss om fysträning och liknande för hunden! Mer information finner du längst ner under fliken Workshops.

Prova på Hoopers!

Hoopers är en spännande hundsport som kom till Sverige under 2020. En hundsport som passar både gamla och unga hundar och förare, samt stora och små hundar. Du ska som förare dirigera din hund genom bågar (hoops), förbi tunnor och staket, genom att själv röra dig så lite som möjligt (distanshandling). Vill du veta merFortsätt läsa ”Prova på Hoopers!”

Nu är Agilitykurserna ute!

Nu är väntan äntligen över, datum och upplägg för agilitykurserna är ute!För att läsa mer och anmäla så går ni in under Hundägarutbildning och sedan Agility.

Ännu är det ej för sent!

I torsdags startade träningsgruppen i vardagslydnad och kommer följas av 8 tillfällen fullproppade av träning! Har ni missat att anmäla er? Gå in och anmäl(mer info finns under Hundägarutbildning) och lägg därefter ett mail till: kurs@sbk-svedala.se

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: