Blogg

Ny agilitykurs ute!

Nu har vi släppt en agilitykurs för Nadine med start 29/8, för mer information gå in under meny, agility och bläddra ner till agilitykurs för Nadine. För anmälan tryck här!

Anmälan till träningsgrupper!

Nu börjar vi snart dra igång träningsgrupperna igen och för er nya som vill börja så läs mer under Meny och sedan Träningsgrupper, för er som varit med tidigare går det bra att anmäla direkt här!

Ny Hoopers fördjupningskurs!

Den 4/9 kl 10-15 hålls en fördjupningskurs på ett tillfälle för er som kommit lite längre i er träning och vill jobba på sin handling och distansteknik! Skynda in och anmäl! Länk till anmälan ligger under Meny och Hoopers.

Anmälan till kurser ligger ute!

Nu finns det rykande färska kurser att anmäla till! Kurserna som startar är följande: Rallylydnad fortsättningAllmänlydnadValpkvällarAgility 1,3 och 4Hoopers Valpkul(finns under workshops) Under respektive meny på hemsidan finner ni information samt länk till anmälan, välkomna!

Uppdaterat

Styrelsen samt kommittéerna uppdaterade med nya namn

Rykande färska agilitykurser!

Nu ligger en hel helg fylld av agility samt en agilitykurs ute för anmälan, än finns platser kvar! För mer information klicka på meny och sedan agility. Hoppas att vi ses!

Ny workshop Tävlingslydnad!

Nu ligger en ny workshop inom tävlingslydnad ute, skynda in och anmäl! För mer information klicka på meny och sedan workshop, där finns också länk till anmälan!

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: